Referenties

q

img-logo-desktop
Jeroen Westerbeek, mede-oprichter en eigenaar
Het Data Analytics Team (DAT) heeft in opdracht van WoodWatch een website en een klantenanalyse gedaan. Naar aanleiding van deze analyses heeft het DAT, WoodWatch geadviseerd over toekomstige strategieën.“Het Data Analytics Team heeft voor ons met veel enthousiasme gewerkt aan dit project en in een strakke presentatie aan ons hun tastbare conclusies gepresenteerd. Wij zijn blij met de resultaten en kunnen aan de slag met de implementatie.”

q

logo-pockies-zwart-wit1
Michiel Dicker, mede-oprichter en directeur
In opdracht van Pockies heeft het Data Analytics Team (DAT) een advies gegeven om de Facebook marketing te verbeteren naar aanleiding van het nieuwe Facebook algoritme. Daarnaast heeft het DAT een forecasting model gemaakt om de verwachte afzet en omzet te kunnen voorspellen.“Met dank aan de scherpe analyses die het Data Analytics Team heeft gedaan in onder andere Google Analytics zijn we tot nieuwe inzichten gekomen met betrekking tot onze Facebook marketing strategie. Daarnaast zijn we erg blij met het forecasting model dat is gemaakt voor ons, zodat we de afzet en omzet beter kunnen voorspellen en hierdoor betere inkopen kunnen doen.”
 
 
Jacques Huppes, mede-oprichter
Voor dit project heeft het Data Analytics Team (DAT) meerdere modellen gemaakt waarin wordt gekeken welke documenten veel bekeken worden. “Het Data Analytics Team heeft onderzoek gedaan naar de waarde die elk online document toevoegt. Zij hebben miljoenen rijen met data verwerkt en hebben zich niet afschrikken door de complexiteit die dit veroorzaakte. Het DAT is zeer zelfstandig te werk gegaan en alle betrokkenen hebben hard gewerkt om een professioneel eindrapport op te leveren. Wij zijn blij met de inzet en het resultaat!”