Referenties

"Het Data Analytics Team (DAT) heeft de verkeersinformatie van Flitsmeister ontvangen en bekeken wat er allemaal mogelijk was aan spitsvoorspelling op basis van deze data. Daarnaast hebben ze ook gekeken welke data er nog eventueel gebruikt kan worden om dit te verbeteren. Nadat het Data Analytics Team een periode zelfstandig aan de slag gegaan is hebben wij een forecast model ontvangen. Ze hebben een keurige oplevering gedaan en tussendoor netjes gecommuniceerd over de status van het project. Dankzij hun inzet hebben we nu een beter idee wat er mogelijk is met onze verkeersinformatie en gaan wij dit verder onderzoeken met behulp van het model."
Nick Meessen
teamlead backend team
"Het Data Analytics Team heeft onderzoek gedaan naar de waarde die elk online document toevoegt. Zij hebben miljoenen rijen met data verwerkt en hebben zich niet laten afschrikken door de complexiteit die dit veroorzaakte. Het DAT is zeer zelfstandig te werk gegaan en alle betrokkenen hebben hard gewerkt om een professioneel eindrapport op te leveren. Wij zijn blij met de inzet en het resultaat!"
Jacques Huppes
mede-oprichter StudeerSnel.nl
"Met dank aan de scherpe analyses die het Data Analytics Team heeft gedaan in onder andere Google Analytics zijn we tot nieuwe inzichten gekomen met betrekking tot onze Facebook marketing strategie. Daarnaast zijn we erg blij met het forecasting model dat is gemaakt voor ons, zodat we de afzet en omzet beter kunnen voorspellen en hierdoor betere inkopen kunnen doen."
Michiel Dicker
mede-oprichter en directeur Pockies
"Het Data Analytics Team heeft voor ons met veel enthousiasme gewerkt aan dit project en in een strakke presentatie aan ons hun tastbare conclusies gepresenteerd. Wij zijn blij met de resultaten en kunnen aan de slag met de implementatie."
Jeroen Westerbeek
mede-oprichter en eigenaar WoodWatch